Lyssæt dit hjem med innovative pærer fra Philips?

Man skal have det godt, når man er hjemme. Hjemmet er vores base, og det er her, vi slapper af og lader op, så vi kan yde vores bedste på jobbet. Det er også her vi mødes med familie og venner og spiser og hygger sammen. Vi lytter til vores yndlingsmusik i hjemmet, og vi streamer de film og serier, vi allerbedst kan lide. Hjemmet skal kunne det hele, og vi kan gøre meget for at sætte det i scene, blandt andet med hjælp fra spændende, intelligente lyskilder fra Philips.

Med philips hue får du uanede muligheder for at skabe de helt rigtige stemninger til en hver lejlighed. For philips hue er intelligent belysning, der indretter sig efter hvad du foretager dig. Når du skal hygge med kæresten, så kan du med philips hue skabe en stemningsfuld, dæmpet belysning, som klæder de romantiske stunder. Du kan også få philips hue til at tilpasse lyset til de film og serier du streamer på dit tv, så hele rummet for farve efter billederne på skærmen.

Let at installere

Det er ikke svært at komme i gang med philips hue. Du kan begynde med en enkelt lampe eller måske et par stykker. Men du kan også lade hele hjemmet oplyse af intelligent lys fra philips hue. Det er ikke raketvidenskab, men meget let at gå til. Og effekten er fantastisk. Du får lige pludselig mange forskellige udtryk at vælge imellem, når du skal skabe lys i hjemmet. Det er en daglig glæde at færdes i rummene, når lyset er så organisk og tilpasningsdygtigt til alle situationer. Det er inspirerende og en kilde til stor skønhed.

Køb det lækre lys online

Man kan finde belysning fra philips hue i coolshop.dk, som er en moderne webshop, hvor du blandt andet kan købe spændende elektroniske hjælpemidler til hjemmet. I denne shop finder du også blendere, tæpperensere og spillekonsoller, blot for at nævne en lille del af det store udvalg. Det er helt sikkert værd at kigge sig lidt omkring, når man alligevel er der. Det koster jo ikke noget at kigge.