Faber-Castell – Fra blyant til design-objekt


Faber-Castell er en af verdens førende producenter af kunstneriske redskaber, der er kendt for deres høje kvalitet. Faber-Castell producerer blyanter, kridt, farveblyanter, tegneblyanter, kuglepenne, farvepenne, kunstnerpenne, grafiske penne, kunstnerfarver, kunstnerpapir, kunstneralbums, arkitekturtegning tilbehør, tegnefilm tilbehør, tekniske tegning tilbehør, computer-grafik tilbehør og meget mere.

Faber-Castell?s historie

Faber-Castell blev grundlagt i 1761 af Anton Wilhelm Faber i Nürnberg i Tyskland. I over 250 år har Faber-Castell produceret kvalitetsprodukter til professionelle kunstnere, arkitekter, designere, tegnefilmproducenter, computer-grafikere, grafiske designere, lærere, elever og hobbykunstnere.
Deres produkter er blevet en del af mange kunstværker, der er udstillet i verdensberømte museer, herunder Louvre i Paris, Victoria & Albert Museum i London, National Gallery of Art i Washington D.C., og det tyske forbundsmuseum i Bonn.
Dertil er deres produkter er også blevet anvendt af verdensberømte kunstnere, herunder Pablo Picasso, Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Henri Matisse, Pierre-Auguste Renoir, Salvador Dali, Joan Miro, Rene Magritte og many others.
Faber-Castell producerer også et bredt udvalg af blyanter til både professionelle og hobbykunstnere. Faber-Castell har et stort udvalg af forskellige farver og typer af blyanter, herunder tegneblyanter, farveblyanter, kridtblyanter, kunstnerblyanter, grafiske blyanter, tekniske blyanter, computer-grafiske blyanter, arkitekturtegning blyanter, tegnefilm blyanter, skriveblyanter, blyantssæt og meget mere.
Deres blyanter er kendt for deres høje kvalitet og er blevet anvendt af mange verdensberømte kunstnere og designere.

Faber-Castell?s produkter

Faber-Castell producerer et bredt udvalg af kunstneriske redskaber og tilbehør. Deres produkter er kendt for deres høje kvalitet og omfatter blandt andet blyanter, farveblyanter, kridtblyanter, tegneblyanter, kuglepenne, farvepenne, kunstnerpenne, grafiske penne, kunstnerfarver, kunstnerpapir, kunstneralbums, arkitekturtegning tilbehør, tegnefilm tilbehør, tekniske tegning tilbehør, computer-grafik tilbehør og meget mere.

Andre nævneværdige producenter af blyanter

Det er selvfølgelig ikke kun Faber-Castell der laver kvalitetsblyanter, der er mange gode producenter derude. Det er dog værd at nævne nogle få, herunder Dixon Ticonderoga, Musgrave Pencil Company, General Pencil Company, Caran d’Ache, Staedtler, Pentel, Pilot, Tombow, Zebra Pen, og mange flere.
Dog er det værd at bemærke, at Faber-Castell er den eneste producent af blyanter, der er kendt for at have samarbejdet med verdensberømte kunstnere og designere. Samtidig er deres blyanter kendt for deres høje kvalitet og er blandt de bedst sælgende blyanter på markedet.

Konklusion

Faber-Castell er altså en af verdens førende producenter af kunstneriske redskaber, der er kendt for deres høje kvalitet. Faber-Castell producerer et bredt udvalg af kunstneriske redskaber og tilbehør, der er blevet anvendt af mange verdensberømte kunstnere og designere.