Spotifys omsætning kan runde 6 milliarder svenske kroner i år

Af , 17. april 2012. Gemt under Finans & Økonomi, Software - 0 kommentarer
spotify-logo

Spotifys grundlægger og administrerende direktør, Daniel Ek har i et interview med den svenske avis Dagens Industri bekræftet nogle tal, der viser, at streaming-tjenestens salg sidste år voksede med hele 169 % til en omsætning på hele 1,69 milliarder svenske kroner.

På trods af den høje omsætning, har Spotify efter skat dog et tab på 402 millioner svenske kroner. Ek bekymrer sig dog ikke over dette, og fortæller, at den populære streaming-tjeneste satser på vækst, og at omsætningen ser ud til at stige endnu mere i år, der gerne skulle runde 6 milliarder svenske kroner.

Our focus is all on growth. That is priority one, two, three, four and five. But of course we expect to make a profit in the long run. [...] It is not unlikely that we already this year will have a turnover of more than 6 billion crowns.

Daniel Ek, Spotify

Ek slår samtidig fast, at han ikke er interesseret i at Spotify skal ind på aktiemarkedet, da stifterne opbygger firmaet efter en langsigtet plan. De har dog hidtil taget imod private investeringer, mens det dog ikke er noget de gør i øjeblikket.

Via: Reuters

bc9490e59d643ddebdbd653d1b9c59e2
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments
Sort: Newest | Oldest