Spotifys omsætning kan runde 6 milliarder svenske kroner i år

spotify-logo.jpg

Spotifys grundlægger og administrerende direktør, Daniel Ek har i et interview med den svenske avis Dagens Industri bekræftet nogle tal, der viser, at streaming-tjenestens salg sidste år voksede med hele 169 % til en omsætning på hele 1,69 milliarder svenske kroner.

På trods af den høje omsætning, har Spotify efter skat dog et tab på 402 millioner svenske kroner. Ek bekymrer sig dog ikke over dette, og fortæller, at den populære streaming-tjeneste satser på vækst, og at omsætningen ser ud til at stige endnu mere i år, der gerne skulle runde 6 milliarder svenske kroner.

Our focus is all on growth. That is priority one, two, three, four and five. But of course we expect to make a profit in the long run. […] It is not unlikely that we already this year will have a turnover of more than 6 billion crowns.

Daniel Ek, Spotify

Ek slår samtidig fast, at han ikke er interesseret i at Spotify skal ind på aktiemarkedet, da stifterne opbygger firmaet efter en langsigtet plan. De har dog hidtil taget imod private investeringer, mens det dog ikke er noget de gør i øjeblikket.

Via: Reuters

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top