Specifikationerne på Dell’s første Windows 8 tablet lækkes

Dell-Latitude-10.jpg

Ifølge de seneste lækkede detaljer, ser Dell ud til at komme med et interessant udspil med deres første Windows 8 tablet. Tabletten vil være på 10,1 tommer, og få navnet Latitiude 10, som ser ud til at være en forbedret version af Latitude ST.

Skærmen på de 10,1 tommer har en opløsning på 1366 x 768 pixels, og er udstyret med en dual-core Intel Atom processor, 2 GB RAM, en 128 GB SSD og et 8 megapixels kamera på bagsiden samt 2 megapixels på fronten. Der er derudover også mulighed for at udskifte batteriet, og en fingeraftrykslæser.

Ifølge Neowin vil standardbatteriet kunne klare mellem 6 og 8 timers brug, mens man dog kan erstatte det med et større batteri, så man kan få mellem 10 og 12 timers batteritid på én opladning. Tabletten forventes at være på markedet omkring november måned.

Ifølge ovenstående billede er der ikke blevet oplyst en pris, men vi kan godt forvente at se et prisskilt i den dyre ende, da der er tale om en high-end tablet.

[via: Neowin]

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top