Skype søger Xbox-udviklere til “næste generations tjenester”

Skype_Logo_big.jpg

Microsoft ser nu endelig ud til at bringe tjenesten Skype til sin Xbox-platform, da de har opslået en stilling hos VoIP-applikationen for udviklere til platformen.

We’re building the next generations of our products and technology right here in London and Skype is looking to hire a Software Development Engineer to contribute to the development of our experiences on Xbox.

Jobopslag hos Skype

Skype blev sidste år opkøbt af Microsoft, der senere fortalte, at de ville bringe applikationen til mange af deres platforme, herunder Xbox. De har siden da ikke fortalt yderligere om arbejdet, andet end inddirekte ved dette jobopslag.

Det vides dermed ikke, om Skype så kommer til den nuværende Xbox 360, eller om applikationen i stedet udvikles til den næste Xbox-generation, som ifølge rygterne forventes at komme engang i slutningen af næste år.

Via: Engadget

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top