Skype søger Xbox-udviklere til “næste generations tjenester”

Af , 23. april 2012. Gemt under Software - 0 kommentarer
Skype_Logo_big

Microsoft ser nu endelig ud til at bringe tjenesten Skype til sin Xbox-platform, da de har opslået en stilling hos VoIP-applikationen for udviklere til platformen.

We’re building the next generations of our products and technology right here in London and Skype is looking to hire a Software Development Engineer to contribute to the development of our experiences on Xbox.

Jobopslag hos Skype

Skype blev sidste år opkøbt af Microsoft, der senere fortalte, at de ville bringe applikationen til mange af deres platforme, herunder Xbox. De har siden da ikke fortalt yderligere om arbejdet, andet end inddirekte ved dette jobopslag.

Det vides dermed ikke, om Skype så kommer til den nuværende Xbox 360, eller om applikationen i stedet udvikles til den næste Xbox-generation, som ifølge rygterne forventes at komme engang i slutningen af næste år.

Via: Engadget

77a7aeadeb1fb66fdac6d65679a693b9
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments
Sort: Newest | Oldest