Samsung: Ingen 3D-skærm i Galaxy S 3

samsung-galaxy-s3-back.jpg

Blandt de mange rygter der er om Samsungs kommende flagskibsmodel, Galaxy S 3, lyder ét af dem på, at telefonen vil få en 3D-skærm. Elektronikgiganten, der normalt ellers ikke kommenterer på rygter, har nu været ude og afkræfte dette rygte.

Andre producenter har også før forsøgt sig med smartphones, der var udstyret med en 3D-skærm, uden de dog blev en succes. Dette gælder både HTC Evo 3D og LG Optimus 3D, der begge blev lanceret som nye flagskibsmodeller, men som måtte takke af med rollen, og vidergive rollen til en smartphone med en normal 2D-skærm, der byder på højere opløsning og bedre billede, end hvad 3D-teknologien lige nu er i stand til.

Although Samsung Electronics is constantly exploring new technologies for our mobile devices, we have no immediate plan to include displays featuring 3D technology in our upcoming smartphones.

Samsung

Ifølge rygterne lanceres Samsung Galaxy S 3 den 22. maj med en 4,65 tommer Super AMOLED-skærm og Samsungs egen quad-core Exynos-processor.

[Via: Engadget]

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

2 kommentarer til “Samsung: Ingen 3D-skærm i Galaxy S 3”

  1. Ole Christensen siger:

    Lanceres den 22 maj….
    DET ER DER ALT ALT FOR LÆNGE TIL!

    1. Enig! Andre rygter peger på senere datoer, men håber denne holder stik. Jeg har nok ikke råd til at udskifte min dejlige Galaxy Nexus, men glæder mig om ikke andet til at prøve SGS3 :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top