Samsung: Ingen 3D-skærm i Galaxy S 3

Af , 7. april 2012. Gemt under Smartphones - 2 kommentarer
samsung-galaxy-s3-back

Blandt de mange rygter der er om Samsungs kommende flagskibsmodel, Galaxy S 3, lyder ét af dem på, at telefonen vil få en 3D-skærm. Elektronikgiganten, der normalt ellers ikke kommenterer på rygter, har nu været ude og afkræfte dette rygte.

Andre producenter har også før forsøgt sig med smartphones, der var udstyret med en 3D-skærm, uden de dog blev en succes. Dette gælder både HTC Evo 3D og LG Optimus 3D, der begge blev lanceret som nye flagskibsmodeller, men som måtte takke af med rollen, og vidergive rollen til en smartphone med en normal 2D-skærm, der byder på højere opløsning og bedre billede, end hvad 3D-teknologien lige nu er i stand til.

Although Samsung Electronics is constantly exploring new technologies for our mobile devices, we have no immediate plan to include displays featuring 3D technology in our upcoming smartphones.

Samsung

Ifølge rygterne lanceres Samsung Galaxy S 3 den 22. maj med en 4,65 tommer Super AMOLED-skærm og Samsungs egen quad-core Exynos-processor.

[Via: Engadget]

f8032b43c2016d5d2a7823fb20965714
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

2 comments
Sort: Newest | Oldest
Ole Christensen
Ole Christensen

Lanceres den 22 maj.... DET ER DER ALT ALT FOR LÆNGE TIL!

Daniel Lomholt
Daniel Lomholt

Enig! Andre rygter peger på senere datoer, men håber denne holder stik. Jeg har nok ikke råd til at udskifte min dejlige Galaxy Nexus, men glæder mig om ikke andet til at prøve SGS3 :D