Samsung-chef bekræfter quad-core Exynos-processor i Galaxy S 3

Ifølge nyhedssiden Korea Times, skulle en Samsung-chef angiveligt have bekræftet, at firmaets næste topmodel, Galaxy S 3 kommer med en quad-core Exynos-processor med understøttelse for 4G LTE.

Tidligere har rygter antydet, at Galaxy S 3 ville blive udstyret med en quad-core processor, men da NVIDIA’s Tegra 3-processor endnu ikke understøtter LTE-netværk, har Samsung i stedet udviklet deres egen quad-core chip med 4G LTE og WCDMA.

“Samsung prøver at gøre sig uafhængig af Qualcomm og de øvrige chip-producenter, og vores teknikere mener, at vi har gjort betydelige fremskridt i produktionen af logik-baserede chips til high-end udstyr, kombineret-logik og hukommelseschips til grafiske controllere og centrale kommunikation-chips til internet-baseret forbrugerenheder,” kunne den unavngivne Samsung-chef udtale.

Samsung har gennem årene i stigende grad benyttet enten deres egne Exynos-chips eller Qualcomms Snapdragon-processorer i deres smartphones. Samsung håber at skiftet til deres egne quad-core processorer vil resultere i, at de får større andel af salget fra deres tablets og smartphones.

Ifølge Samsung-chefen skulle den nye processor være baseret på en 32nm proces og på A9-arkitekturen. Processoren skulle nu angiveligt også være færdiggjort, hvilket passer godt med rygterne om, at Galaxy S 3 skulle være klar til produktionsfasen.

Kilde: Phandroid, TechnoBuffalo

Del artiklen:

Om skribenten

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv en kommentar

banner