Samsung-chef bekræfter quad-core Exynos-processor i Galaxy S 3

Samsung-Exynos-Chip.jpg

Ifølge nyhedssiden Korea Times, skulle en Samsung-chef angiveligt have bekræftet, at firmaets næste topmodel, Galaxy S 3 kommer med en quad-core Exynos-processor med understøttelse for 4G LTE.

Tidligere har rygter antydet, at Galaxy S 3 ville blive udstyret med en quad-core processor, men da NVIDIA’s Tegra 3-processor endnu ikke understøtter LTE-netværk, har Samsung i stedet udviklet deres egen quad-core chip med 4G LTE og WCDMA.

“Samsung prøver at gøre sig uafhængig af Qualcomm og de øvrige chip-producenter, og vores teknikere mener, at vi har gjort betydelige fremskridt i produktionen af logik-baserede chips til high-end udstyr, kombineret-logik og hukommelseschips til grafiske controllere og centrale kommunikation-chips til internet-baseret forbrugerenheder,” kunne den unavngivne Samsung-chef udtale.

Samsung har gennem årene i stigende grad benyttet enten deres egne Exynos-chips eller Qualcomms Snapdragon-processorer i deres smartphones. Samsung håber at skiftet til deres egne quad-core processorer vil resultere i, at de får større andel af salget fra deres tablets og smartphones.

Ifølge Samsung-chefen skulle den nye processor være baseret på en 32nm proces og på A9-arkitekturen. Processoren skulle nu angiveligt også være færdiggjort, hvilket passer godt med rygterne om, at Galaxy S 3 skulle være klar til produktionsfasen.

Kilde: Phandroid, TechnoBuffalo

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top