Rygte: Samsung skal producere den næste Nexus-smartphone

google-nexus-logo.jpg

For kort tid siden skrev vi om Google, der netop igen træder ind på markedet for salg af smartphones via Play Store, og Google ser ud til fortsat at satse på deres Nexus-varemærke. Google lancerer normalt én Nexus-enhed om året, så rygterne og spekulationerne omkring hvem der skal producere den næste Nexus-smartphone, er allerede begyndt.

Ifølge Digitimes’ kilder skulle Samsung angiveligt have fået endnu en kontrakt på plads med Google, om at producere den næste Nexus-smartphone.

Since Samsung has become the top vendor of Android smartphones, Google will continue to have Samsung develop its next-generation Nexus models, leveraging Samsung’s innovation ability with regard to the Android platform, and its ability to control the supply of key components.

Kilde tæt på Digitimes

Google plejer at lancere deres Nexus-smartphones i årets fjerde kvartal, så det forventes også at ske i år. Den næste Nexus kommer nok til at minde om Galaxy S 3 hvad angår hardwaren, som det var tilfældet med Galaxy S 2 og Galaxy Nexus. Samsung lancerer den næste Galaxy-smartphone den 3. maj, og vi vil naturligvis her på GearNYT dække pressemødet bedst muligt.

Vi vil gerne høre hvad du mener – er Samsung de rigtige til at producere den næste Nexus-smartphone, eller skulle Google have givet opgaven videre til HTC, LG, eller måske endda Motorola? Lad os høre hvad du mener i en kommentar!

Via: Digitimes

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

2 kommentarer til “Rygte: Samsung skal producere den næste Nexus-smartphone”

  1. Det ville bestemt ikke gøre mig noget. Jeg har haft min Galaxy Nexus lige siden den blev lanceret i vinters her i Danmark, og er bestemt meget glad for den! Desværre er Google dog ret sløve om at opdatere den til seneste version her i Danmark, hvilket er ærgeligt når det jo trods alt er en Nexus-smartphone…

    Ellers er jeg fuldt tilfreds kunde, så kan godt forstå Googles valg :-)

  2. René Østergaard siger:

    Jeg syntes at Samsung er de helt rigtige til at producerer Googles næste Nexus smartphone, har selv en Nexus S og den fungerer bare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top