Rygte: iPhone 5 får hurtigere processor, men samme udseende

Af , 20. april 2011. Gemt under Apple, Smartphones - 0 kommentarer
apple-iphone-5-aluminium

Det er vidst ingen hemmelighed, at Apple endnu engang præsterer at få en masse omtale om deres kommende enhed, og med iPhone 5 er det bestemt også tilfældet. Vi har utallige gange skrevet om mulige lanceringsdatoer for iPhone 5, men nu skulle endnu en kilde pege på september måned som en mulig lanceringsdato.

Det er nyhedssiden Reuters, der har snakket med 3 forskellige kilder, der har kendskab til Apples produktion, og de bekræfter alle tre, at telefonen skulle blive sat i produktion til juli eller august måned, og være klar til efteråret.

Den nye iPhone vil ifølge kilderne blot have en hurtigere processor, som muligvis kunne være Apples A5-processor, men ellers vil udseendet være det samme som man kender det fra iPhone 4. Om telefonen dog får en bagside af aluminium, er der intet der forlyder om.

Kilde: Reuters

e3e470feb0006618cf87b7a5f7d76c2e
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments