Rygte: iPhone 5 får hurtigere processor, men samme udseende

apple-iphone-5-aluminium.jpg

Det er vidst ingen hemmelighed, at Apple endnu engang præsterer at få en masse omtale om deres kommende enhed, og med iPhone 5 er det bestemt også tilfældet. Vi har utallige gange skrevet om mulige lanceringsdatoer for iPhone 5, men nu skulle endnu en kilde pege på september måned som en mulig lanceringsdato.

Det er nyhedssiden Reuters, der har snakket med 3 forskellige kilder, der har kendskab til Apples produktion, og de bekræfter alle tre, at telefonen skulle blive sat i produktion til juli eller august måned, og være klar til efteråret.

Den nye iPhone vil ifølge kilderne blot have en hurtigere processor, som muligvis kunne være Apples A5-processor, men ellers vil udseendet være det samme som man kender det fra iPhone 4. Om telefonen dog får en bagside af aluminium, er der intet der forlyder om.

Kilde: Reuters

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top