PayPal og IFPI indgår samarbejde

paypal_logo.jpg

Musikorganisationen IFPI har i mange år kæmpet en lang kamp mod udbredelsen af musik via ulovlige og uatoriserede kanaler, og i kampen mod dette, har de nu indgået et samarbejde med PayPal, der skal ramme dem på pengepungen.

Tilbage i foråret fik IFPI allerede aftaler i hus med op til flere af de store kreditkort-virksomheder om at afvise indløsningsaftaler med hjemmesider, som ulovligt distribuerede ophavsretligt beskyttet musik, og nu har de så indgået et samarbejde med betalingstjenesten PayPal.

For IFPI er denne aftale vigtig, idet mange hjemmesider som deler ophavsretligt beskyttet musik, benytter sig af betalingstjenesten til at modtage penge fra deres brugere via donationer.

IFPI håber på at kunne ramme AllOfMP3-lignende tjenester og private torrent-hjemmesider, der ofte benytter sig af PayPal som betalingstjeneste.

Our partnership with the music industry helps rights holders make money from their own content while stopping the pirates in their tracks.

Carl Scheible, PayPal

Kilde: TorrentFreak

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top