PayPal og IFPI indgår samarbejde

paypal_logo

Musikorganisationen IFPI har i mange år kæmpet en lang kamp mod udbredelsen af musik via ulovlige og uatoriserede kanaler, og i kampen mod dette, har de nu indgået et samarbejde med PayPal, der skal ramme dem på pengepungen.

Tilbage i foråret fik IFPI allerede aftaler i hus med op til flere af de store kreditkort-virksomheder om at afvise indløsningsaftaler med hjemmesider, som ulovligt distribuerede ophavsretligt beskyttet musik, og nu har de så indgået et samarbejde med betalingstjenesten PayPal.

For IFPI er denne aftale vigtig, idet mange hjemmesider som deler ophavsretligt beskyttet musik, benytter sig af betalingstjenesten til at modtage penge fra deres brugere via donationer.

IFPI håber på at kunne ramme AllOfMP3-lignende tjenester og private torrent-hjemmesider, der ofte benytter sig af PayPal som betalingstjeneste.

Our partnership with the music industry helps rights holders make money from their own content while stopping the pirates in their tracks.

Carl Scheible, PayPal

Kilde: TorrentFreak

6e38a013aced136aa06b61cc8b9efc37
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments
Sort: Newest | Oldest