Nu kan Nokia N9 snart købes i Danmark

nokian9-4.jpg

Vi har allerede omtalt Nokia N9 et par gange her på siden, som er Nokias smartphone med deres styresystem MeeGo, som de i samarbejde med Intel har udviklet. Telefonen ser lovende ud, og styresystemet er moderne at se på, sammenlignet med Symbian.

Der sidder en 3,9 tommer skærm i telefonen, et 8 megapixels kamera med Carl Zeiss-optik, og så er der indbygget stemmestyret GPS-navigation. Ikke nok med det, vil man da også kunne surfe på nettet med en hastighed på helt op til 14 Mbit/s, og så er der understøttelse for HTML5 i browseren.

Fra start af vil Nokia N9 kun kunne fås i farven sort og med 64 GB indbygget hukommelse. Senere kommer telefonen dog i farverne cyanrød og magentablå med 16 GB hukommelse.

Teleselskabet 3 kan nu oplyse, at man kan forudbestille telefonen hos dem allerede nu, der som det eneste teleselskab giver N9 en chance i Danmark. Telefonen vil først være klar til salg den 23. september, men kan som sagt allerede nu forudbestilles.

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top