Nu kan Nokia N9 snart købes i Danmark

Vi har allerede omtalt Nokia N9 et par gange her på siden, som er Nokias smartphone med deres styresystem MeeGo, som de i samarbejde med Intel har udviklet. Telefonen ser lovende ud, og styresystemet er moderne at se på, sammenlignet med Symbian.

Der sidder en 3,9 tommer skærm i telefonen, et 8 megapixels kamera med Carl Zeiss-optik, og så er der indbygget stemmestyret GPS-navigation. Ikke nok med det, vil man da også kunne surfe på nettet med en hastighed på helt op til 14 Mbit/s, og så er der understøttelse for HTML5 i browseren.

Fra start af vil Nokia N9 kun kunne fås i farven sort og med 64 GB indbygget hukommelse. Senere kommer telefonen dog i farverne cyanrød og magentablå med 16 GB hukommelse.

Teleselskabet 3 kan nu oplyse, at man kan forudbestille telefonen hos dem allerede nu, der som det eneste teleselskab giver N9 en chance i Danmark. Telefonen vil først være klar til salg den 23. september, men kan som sagt allerede nu forudbestilles.

Del artiklen:

Om skribenten

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv en kommentar

banner