Nu kan Nokia N9 snart købes i Danmark

Af , 23. august 2011. Gemt under Smartphones - 2 kommentarer
nokian9-4

Vi har allerede omtalt Nokia N9 et par gange her på siden, som er Nokias smartphone med deres styresystem MeeGo, som de i samarbejde med Intel har udviklet. Telefonen ser lovende ud, og styresystemet er moderne at se på, sammenlignet med Symbian.

Der sidder en 3,9 tommer skærm i telefonen, et 8 megapixels kamera med Carl Zeiss-optik, og så er der indbygget stemmestyret GPS-navigation. Ikke nok med det, vil man da også kunne surfe på nettet med en hastighed på helt op til 14 Mbit/s, og så er der understøttelse for HTML5 i browseren.

Fra start af vil Nokia N9 kun kunne fås i farven sort og med 64 GB indbygget hukommelse. Senere kommer telefonen dog i farverne cyanrød og magentablå med 16 GB hukommelse.

Teleselskabet 3 kan nu oplyse, at man kan forudbestille telefonen hos dem allerede nu, der som det eneste teleselskab giver N9 en chance i Danmark. Telefonen vil først være klar til salg den 23. september, men kan som sagt allerede nu forudbestilles.

b2a00b4f47b3726b62073a23bb9d8c8c
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments

Trackbacks

  1. [...] nu kan Nokia N9 forudbestilles, der koster 5.542 kroner med et abonnement hos [...]

  2. [...] de danske telekæder 3 og Telia sidst i september, og kan du ikke vente, så kan du allerede nu forudbestille din Nokia N9 hos 3 AKPC_IDS += "3125,";Popularity: [...]