Nokia Lumia 800 kommer i to nye farver

Nokia Lumia 800 er Nokias redning på smartphonemarkedet, og den kom fra start af i 3 farvevarianter. Nu peger rygter dog på, at den inden længe også skulle komme i en hvid og gul farve.

Det fremgår ifølge XDA Forums, hvor brugeren “fshqbizfs” via en firmware-browser applikation har fundet tegn på, at Nokia skulle være på vej med enheden i to nye farver, der blot bekræfter de tidligere rygter, samt fremvisninger af de nye farver.

Når de nye farvevarianter af Lumia 800 er klar, vil den kunne købes i sort, pink, blå, gul og hvid i butikkerne. Nokia har endnu ikke kommenteret på de nye farver, men der virker til at være hold i rygterne.

Nye tal fra WMPoweruser viser nu også, at Nokia allerede nu styrer anden-generations Windows Phone-smartphones, der med 45 % af markedsandelen er klart overlegen over HTC med 40 %, mens Samsung, Fujitsu Toshiba, ZTE og Acer står for de sidste 15 %.

Lumia 800 blev for nyligt gjort tilgængelig i Danmark, og her har den ifølge udbyderne allerede solgt på niveau med iPhone.

Del artiklen:

Om skribenten

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv en kommentar

banner