Nokia Lumia 800 kommer i to nye farver

nokia-lumia-800-gearnyt.jpg

Nokia Lumia 800 er Nokias redning på smartphonemarkedet, og den kom fra start af i 3 farvevarianter. Nu peger rygter dog på, at den inden længe også skulle komme i en hvid og gul farve.

Det fremgår ifølge XDA Forums, hvor brugeren “fshqbizfs” via en firmware-browser applikation har fundet tegn på, at Nokia skulle være på vej med enheden i to nye farver, der blot bekræfter de tidligere rygter, samt fremvisninger af de nye farver.

Når de nye farvevarianter af Lumia 800 er klar, vil den kunne købes i sort, pink, blå, gul og hvid i butikkerne. Nokia har endnu ikke kommenteret på de nye farver, men der virker til at være hold i rygterne.

Nye tal fra WMPoweruser viser nu også, at Nokia allerede nu styrer anden-generations Windows Phone-smartphones, der med 45 % af markedsandelen er klart overlegen over HTC med 40 %, mens Samsung, Fujitsu Toshiba, ZTE og Acer står for de sidste 15 %.

Lumia 800 blev for nyligt gjort tilgængelig i Danmark, og her har den ifølge udbyderne allerede solgt på niveau med iPhone.

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top