Næsten 2 millioner bruger Facebook fra Windows Phone

Windows-Phone-Facebook.jpg

Microsofts Windows Phone styresystem oplever god fremgang, og deres applikationsbutik, Windows Phone Marketplace runder snart de 100.000 apps. Det ser også ud til at den indbyggede Facebook-integration vækker begejstring hos brugerne, viser de seneste tal.

Ifølge wmpoweruser.com er antallet af aktive brugere af den indbyggede integration med Facebook netop rundet 1,9 millioner. Det tog 20 dage at gå fra 1,8 til 1,9 millioner – tæt på de gennemsnitlige 21 dage. Derimod tog det kun 15 dage at gå fra 1,7 til 1,8 millioner brugere af det indbyggede Facebook.

Meget tyder på at Microsoft oplever god fremgang med Windows Phone. Med i disse tal er Kina ikke med, hvor Windows Phone især har vundet indpas, men det skyldes at telefonen på det kinesiske marked ikke er udstyret med Facebook.

Via: wmpoweruser.com

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top