HTC Zeta er den næste super-smartphone med quad-core

For få dage siden, skrev vi om HTC Edge, der er HTC’s næste topmodel med en quad-core processor. Nu er nye billeder dukket op, der viser 3D-billeder af en ny enhed: HTC Zeta. Det er hjemmesiden Engadget, der har fået fat i disse billeder af smartphonen, der adskiller sig markant, fra HTC’s normale design.

Specifikationerne på enheden lyder også til at være utrolige. Processoren i enheden vil angiveligt være en 2,5 GHz quad-core processor fra QualComm, der vil kunne klare stortset alle former for opgaver.

Derudover kan der nævnes 1 GB RAM, 32 GB indbygget hukommelse, 8 megapixels kamera med videooptagelse i 1080p full hd samt et frontkamera på 1,3 megapixels.

Skærmen vil være 4,5 tommer stor, og der vil her være tale om en HD-skærm, med en opløsning på 1280 x 720 pixels. Modellen skulle angiveligt også komme med Android 4.0 Ice Cream Sandwich, med den nyeste version af HTC Sense.

Zeta er en sag på 109,8 x 60,9 x 9,8 millimeter, der har en vægt på 146 gram. Som vi nævnte før, er der endnu blot tale om rygter, og derfor skal oplysningerne tages med et gran salt.

Kilde: Engadget 

Opdateret: Det viser sig, at dette blot har været konceptbilleder, og derfor er der endnu ikke tale om en reel enhed.

Del artiklen:

Om skribenten

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

banner