HTC Zeta er den næste super-smartphone med quad-core

Af , 16. november 2011. Gemt under Smartphones - 2 kommentarer
htc-zeta

For få dage siden, skrev vi om HTC Edge, der er HTC’s næste topmodel med en quad-core processor. Nu er nye billeder dukket op, der viser 3D-billeder af en ny enhed: HTC Zeta. Det er hjemmesiden Engadget, der har fået fat i disse billeder af smartphonen, der adskiller sig markant, fra HTC’s normale design.

Specifikationerne på enheden lyder også til at være utrolige. Processoren i enheden vil angiveligt være en 2,5 GHz quad-core processor fra QualComm, der vil kunne klare stortset alle former for opgaver.

Derudover kan der nævnes 1 GB RAM, 32 GB indbygget hukommelse, 8 megapixels kamera med videooptagelse i 1080p full hd samt et frontkamera på 1,3 megapixels.

Skærmen vil være 4,5 tommer stor, og der vil her være tale om en HD-skærm, med en opløsning på 1280 x 720 pixels. Modellen skulle angiveligt også komme med Android 4.0 Ice Cream Sandwich, med den nyeste version af HTC Sense.

Zeta er en sag på 109,8 x 60,9 x 9,8 millimeter, der har en vægt på 146 gram. Som vi nævnte før, er der endnu blot tale om rygter, og derfor skal oplysningerne tages med et gran salt.

Kilde: Engadget 

Opdateret: Det viser sig, at dette blot har været konceptbilleder, og derfor er der endnu ikke tale om en reel enhed.

dcc50362397339ace2b42a9812a17ae9
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

2 comments
Sort: Newest | Oldest