Google Play får tilføjelse for in-app køb

Google-Play-In-App-Subscription.jpg

Sidste år kunne Google introducere in-app køb til Google Play, men man har siden da ikke hørt ret meget til det. Nu er muligheden dog i dag endelig annonceret, som nu tillader abonnementer gennem Googles markedsplads, Google Play Store.

Fra Google Play kan brugere i apps nu vælge at tilmelde sig enten månedlige eller årlige abonnementer – dette kunne være praktisk til bestemte magasiner eller aviser, mens det dog også kunne være en mulighed i spil, hvor man som betalende eksempelvis har flere levels, bonusmateriale, og meget andet.

Det mest interessante i annonceringen var dog nok, at abonnementer ikke er begrænset af selve Android-applikationerne, da Google også har åbnet op for en web-baseret API for udviklere, hvorfra de kan tjekke status på abonnementet. Dermed vil et abonnement du har skrevet dig op til fra din telefon også i princippet kunne bruges på en hjemmeside. Når et abonnement er startet, vil brugere kunne ændre i dem – herunder betalingsmetoder og annullering.

Via: Android Developers

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top