Google Play får tilføjelse for in-app køb

Af , 24. maj 2012. Gemt under Smartphones, Software - 0 kommentarer
Google-Play-In-App-Subscription

Sidste år kunne Google introducere in-app køb til Google Play, men man har siden da ikke hørt ret meget til det. Nu er muligheden dog i dag endelig annonceret, som nu tillader abonnementer gennem Googles markedsplads, Google Play Store.

Fra Google Play kan brugere i apps nu vælge at tilmelde sig enten månedlige eller årlige abonnementer – dette kunne være praktisk til bestemte magasiner eller aviser, mens det dog også kunne være en mulighed i spil, hvor man som betalende eksempelvis har flere levels, bonusmateriale, og meget andet.

Det mest interessante i annonceringen var dog nok, at abonnementer ikke er begrænset af selve Android-applikationerne, da Google også har åbnet op for en web-baseret API for udviklere, hvorfra de kan tjekke status på abonnementet. Dermed vil et abonnement du har skrevet dig op til fra din telefon også i princippet kunne bruges på en hjemmeside. Når et abonnement er startet, vil brugere kunne ændre i dem – herunder betalingsmetoder og annullering.

Via: Android Developers

6b69981c043455a03622bdf57e57d2c0
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments
Sort: Newest | Oldest