Google opkøber firmaet Mike & Maaike

Af , 23. maj 2012. Gemt under Hardware, Medieenheder, Software - 0 kommentarer
Mike-Maaike

I en nylig udgivet artikel fra Bloomberg Businessweek er det netop kommet frem, at Google har opkøbt firmaet Mike & Maaike, som er et anerkendt designstudie fra San Francisco. Det er ikke offentliggjort hvor meget Google har måttet betale for firmaet.

I artiklen er det også kommet frem, at det tog under én uge at få opkøbet af Motorola på plads og få underskrevet det. Her fremgår det også, at Apples administrerende direktør Tim Cook prøvede at hyre Motorola Mobilitys nye adm. direktør, Dennis Woodside, mens Google’s Larry Page dog lovede ham mere ansvar, mod at han blev hos teknologigiganten.

Med i opkøbet af Mike & Maaike, får Google en interessant portefølje med; firmaet står nemlig bag designet på den første Android-smartphone på markedet – HTC G1, og så har de da også samarbejdet med Microsoft omkring designet på Xbox 360.

Da Google annoncerede opkøbet af Motorola i august måned sidste år, spekulerede mange straks i, at Google ville give Motorola eksklusiv ret til Android, frem for de andre konkurrenter, mens Google dog hurtigt manede dette til jorden.

Med opkøbet af Mike & Maaike, ser det dog anderledes ud, da Google nu også har fået del i et firma, som er gode til at designe. Om dette dog er til fremtidige produkter fra Google selv, eller til Motorolas produkter, er endnu uvist, men det bliver spændende at følge.

Via: Techie Buzz

a826dcc09d0d8d008280081396a8c9a5
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments
Sort: Newest | Oldest