Google opkøber firmaet Mike & Maaike

Mike-Maaike.jpg

I en nylig udgivet artikel fra Bloomberg Businessweek er det netop kommet frem, at Google har opkøbt firmaet Mike & Maaike, som er et anerkendt designstudie fra San Francisco. Det er ikke offentliggjort hvor meget Google har måttet betale for firmaet.

I artiklen er det også kommet frem, at det tog under én uge at få opkøbet af Motorola på plads og få underskrevet det. Her fremgår det også, at Apples administrerende direktør Tim Cook prøvede at hyre Motorola Mobilitys nye adm. direktør, Dennis Woodside, mens Google’s Larry Page dog lovede ham mere ansvar, mod at han blev hos teknologigiganten.

Med i opkøbet af Mike & Maaike, får Google en interessant portefølje med; firmaet står nemlig bag designet på den første Android-smartphone på markedet – HTC G1, og så har de da også samarbejdet med Microsoft omkring designet på Xbox 360.

Da Google annoncerede opkøbet af Motorola i august måned sidste år, spekulerede mange straks i, at Google ville give Motorola eksklusiv ret til Android, frem for de andre konkurrenter, mens Google dog hurtigt manede dette til jorden.

Med opkøbet af Mike & Maaike, ser det dog anderledes ud, da Google nu også har fået del i et firma, som er gode til at designe. Om dette dog er til fremtidige produkter fra Google selv, eller til Motorolas produkter, er endnu uvist, men det bliver spændende at følge.

Via: Techie Buzz

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top