Google+ er nu åbent for alle med en Google-konto

google-plus_7.png

De sidste par uger har budt på meget snak om Googles nye sociale satsning Google+, der som bekendt blev lanceret den 28. juni. I en periode kunne folk ikke blive inviteret til tjenesten, da Google havde lukket for tilgangen af nye brugere, men nu kan alle med en Google-konto få adgang.

Har man altså en Google-konto kan alle med sådan en nu tilgå tjenesten, der dog stadig er i beta. Alt der skal gøres er at besøge plus.google.com og så er det bare med at logge ind og begynde med at interagere med alle dine venner.

Lige nu ser det ud til at der er nogle små fejl i tjenesten, der gør at ikke alle kan forbinde sig til tjenesten, mens der dog angiveligt skulle være åbnet op for alle.

Vi beklager at mange af vores brugere har prøvet at få fat på en invitation, men som alle ikke har fået. Vi havde faktisk planlagt 2. runde af invitationer, mens det dog ser ud til at vi ikke behøver dette nu.

Hvornår Google+ officielt bliver lanceret for offentligheden af Google, og om det vil kræve en Google-konto, vides endnu ikke, mens rygter dog peger på den 31. juli som mulig lanceringsdato.

Læs også: Kommentar: Mine første indtryk af Google+

Kilde: Techie Buzz

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top