Google Chrome blev i år hacket først på Pwn2Own

Af , 8. marts 2012. Gemt under Software - 0 kommentarer
google-chrome-11-logo

Sidste år blev hverken Chrome eller Firefox knækket på Pwn2Own, men i år ser det ud til at have gået værst for Chrome. Netop som denne års hackerkonkurrence er skudt i gang, hvor det gælder om at udnytte sikkerhedshuller i browsere, er Chrome i år den første browser som blev hacket.

Chrome blev hacket på under 5 minutter, og holdet som knækkede browseren, går under navnet Vupen, og er desuden det samme hold som sidste år hackede Apples Safari-browser.

Vupen benyttede sig af to fejl i browseren, som ellers hidtil havde været ukendte. Den ene af fejlene blev udnyttet ved at man besøgte en hjemmeside lavet til lejligheden, og da man gjorde dette, blev lommeregneren i Windows åbnet op uden for browserens sandbox.

Medstifter af Vupen, Chaoki Bekrar kunne til hjemmesiden ZDNet fortælle, at “Chrome’s sandbox stadig er den mest sikre i nogen browser, og at det ikke er en nem opgave at undgå de mange beskyttelser som sandboxen indeholder.”

Pwn2Own løb af stablen i går, og slutter i løbet af i morgen. Hackerkonkurrencen afholdes i Vancouver, Canada.

Kilde: The Verge

28c87074571b80f3f99f3aeb06479a4e
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments
Sort: Newest | Oldest