Genvej til kamera via låseskærm og kameraknap i iOS 5

apple-ios5-camera.jpg

Apple kunne i dag annoncere, at der i iOS 5-enheder, herunder både iPhone, iPad og iPod Touch, vil være en kameragenvej fra låseskærmen, så man direkte derfra kan gå til kameraet, og uden at skulle indtaste sit kodeord, hvis man har aktiveret dette. De billeder man før har taget, vil dog ikke kunne tilgås i så fald.

Sidste år blev applikationen Camera+ udelukket fra App Store, grundet at den havde denne funktionalitet, da den brugte en uautoriseret API.

En ny funktion i iOS 5 er desuden, at man nu kan trykke og holde kameraet, for at låse fokus og eksponeringen på et billede. Apple har desuden tilføjet en række nye funktioner til at redigere billeder med, heriblandt at man kan beskære, rotere og fjerne røde øjne på billeder.

Der har aldrig været en dedikeret kameraknap på iPhones, og Apple bringer i iOS 5 muligheden for at bruge volume-op knappen som en kameraknap.

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top