Foursquare-medstifter, Naveen Selvadurai forlader firmaet

Naveen-Selvadurai-Foursquare.jpg

Ifølge de seneste oplysninger, har medgrundlæggeren af Foursquare, Naveen Selvadurai forladt firmaet. Oprindeligt startede han firmaet op med Dennis Crowley tilbage i 2009, og siden da har tjenesten vokset sig til over 15 millioner brugere. Selvadurai arbejdede på den første Foursquare-applikation til iPhone, men siden da har firmaet fået mange nye ansatte.

Den lokationsbaserede-tjeneste er på få år kommet langt, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Store investorer såsom Union Square Ventures, Spark Capital og DST Technologies, har nemlig sat deres penge på Foursquare. For nyligt flyttede firmaet også ind i nye lokaler i New York, og firmaet er sat til at have en værdi på mere end $700 millioner. Crowley kunne på Mobile World Congress i Barcelona udtale, at Foursquare på blot ét år er gået fra at have 5 millioner brugere til hele 15 millioner, og så er der desuden 750.000 tilmeldte købmænd til tjenesten.

Selvadurai har i et blogindlæg selv bekræftet at han forlader firmaet, mens han dog ikke sagde noget omkring det nye sted som han skal arbejde for.

I’m on the board, I’ll still be advising, and I’m obviously going to be the single most vocal user. But the spring is time for things that are new, and i realize that i have a desire to do something new as well. I’m not sure about my exact next steps, but I’ll probably get back to what I love most – being an entrepreneur, learning and building new things.

Naveen Selvadurai, Foursquare-medstifter

Kilde: Gigaom

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top