Fald i antallet af Facebook-brugere i en række lande

facebook-logo.jpg

Facebook har nærmest været i konstant fremgang verden over lige siden det åbnede op, men nu ser det ud til at Facebook-hypen er ved at aftage i nogle lande.

I USA, hvor Facebook startede, har tjenesten oplevet en faldende interesse, mens Canada, Storbritannien og Rusland også har oplevet et fald i antallet af brugere.

Antallet af brugere som tjenesten har mistet i disse lande ser ikke ud til at give en samlet negativ vækst, mens tjenesten dog har oplevet at miste en del brugere i de forrige måneder.

Således kunne de i april måned byde 13,9 millioner nye brugere velkommen, mens tallet dog faldt til “blot” 11,8 millioner i maj måned, hvilket er under Facebooks målsætning om 20 millioner nye brugere om måneden i 2011.

Det er endnu uvist om disse tal er rigtige, da det ikke er Facebook selv der har afsløret dem, men derimod analysevirksomheden Inside Facebook.

Kilde: Inside Facebook

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top