Fald i antallet af Facebook-brugere i en række lande

Facebook har nærmest været i konstant fremgang verden over lige siden det åbnede op, men nu ser det ud til at Facebook-hypen er ved at aftage i nogle lande.

I USA, hvor Facebook startede, har tjenesten oplevet en faldende interesse, mens Canada, Storbritannien og Rusland også har oplevet et fald i antallet af brugere.

Antallet af brugere som tjenesten har mistet i disse lande ser ikke ud til at give en samlet negativ vækst, mens tjenesten dog har oplevet at miste en del brugere i de forrige måneder.

Således kunne de i april måned byde 13,9 millioner nye brugere velkommen, mens tallet dog faldt til “blot” 11,8 millioner i maj måned, hvilket er under Facebooks målsætning om 20 millioner nye brugere om måneden i 2011.

Det er endnu uvist om disse tal er rigtige, da det ikke er Facebook selv der har afsløret dem, men derimod analysevirksomheden Inside Facebook.

Kilde: Inside Facebook

Del artiklen:

Om skribenten

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv en kommentar

banner