Fald i antallet af Facebook-brugere i en række lande

Af , 14. juni 2011. Gemt under Webtjenester - 0 kommentarer
facebook-logo

Facebook har nærmest været i konstant fremgang verden over lige siden det åbnede op, men nu ser det ud til at Facebook-hypen er ved at aftage i nogle lande.

I USA, hvor Facebook startede, har tjenesten oplevet en faldende interesse, mens Canada, Storbritannien og Rusland også har oplevet et fald i antallet af brugere.

Antallet af brugere som tjenesten har mistet i disse lande ser ikke ud til at give en samlet negativ vækst, mens tjenesten dog har oplevet at miste en del brugere i de forrige måneder.

Således kunne de i april måned byde 13,9 millioner nye brugere velkommen, mens tallet dog faldt til “blot” 11,8 millioner i maj måned, hvilket er under Facebooks målsætning om 20 millioner nye brugere om måneden i 2011.

Det er endnu uvist om disse tal er rigtige, da det ikke er Facebook selv der har afsløret dem, men derimod analysevirksomheden Inside Facebook.

Kilde: Inside Facebook

cc0c298400afb6daf2af6e74b398ad16
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments
Sort: Newest | Oldest