(Endnu) en lækage: Her er Samsung Galaxy S 3

Samsung-Galaxy-S3-Leak-2-Reddit.jpg

Samsungs kommende, og længe ventede Galaxy S 3 topmodel, ser ud til fortsat at blive lækket på nettet, mens vi endnu venter på en annoncering af enheden.

I går skrev vi også om Galaxy S 3, der på hjemmesiden Reddit var blevet lækket, og i dag er det samme tilfældet. Personen, som stod bag delingen af dette billede, skrev, at han havde fået billedet samt informationerne fra hans ven.

Ifølge brugeren på Reddit, skulle Galaxy S 3 blive lanceret med mulighed for at starte op med enten TouchWiz eller med “ren” Android uden tilpasninger, hver gang man starter enheden op. Dog skriver han, at beslutningen omkring dette endnu ikke er besluttet. Softwaren skulle være Android 4.0 Ice Cream Sandwich her.

Skærmen skulle angiveligt være på 4,7 tommer og være i HD samt af typen Super AMOLED Plus, samtidig med at enheden vil være i keramisk materiale, som hidtil rygtet. Processoren vil desuden være en quad-core Exynos 4412 af slagsen, og kameraet på 12 megapixels samt 2 GB RAM. Tykkelsen skulle kun være 8 mm tynd, og batteriet vil være på hele 2250 mAh.

Det er desværre ikke muligt at se ret meget omkring designet på Galaxy S 3 på ovenstående billede, men vi ser frem til at se den endelige telefon. Glæder du dig til Samsung Galaxy S 3, og skal du købe den, når den udkommer?

Kilde: Phandroid, TechnoBuffalo, Reddit

Kunne du lide indlægget? Del det gerne med dine venner.

PinIt
submit to reddit

Om Daniel Lomholt

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for teknologi og gadgets, og efter at have skrevet på blogs og for andre, besluttede jeg i februar 2011 at starte GearNYT, som jeg nu dagligt driver med mine øvrige skribenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top