Ballmer: 4 mio. licenser af Windows 8 solgt

Af , 31. oktober 2012. Gemt under Software - 0 kommentarer
Steve-Ballmer-BUILD-Windows-8

Microsofts administrerende direktør Steve Ballmer har under BUILD-udviklerkonferencen netop afsløret at firmaets nye styresystem Windows 8 allerede er solgt i 4 millioner eksemplarer siden salget blev igangsat den 26. oktober. Samtidig fortæller Ballmer, at firmaets hardwarepartnere har sendt “tocifrede millioner af enheder” på markedet med Windows 8.

“Forbrugerne er spændte på at prøve de nye funktioner og hardware med Windows 8,” fortalte Ballmer. Der blev ikke afsløret salgstal for Microsoft Surface, men blot fortalt at kunderne også er meget interesserede i denne enhed. “Den store interesse og begejstring for Windows 8 og Surface har været overvældende” sagde Ballmer.

Som Ballmer også har fortalt før, er den nuværende generation af PC’er med Windows 8 “de bedste nogensinde”, og bruger man Windows 8 vil det bestemt være oplagt at købe en enhed med Windows Phone 8, “som giver de bedste skærme, kameraer og andre funktioner,” fortalte han.

Der er også store muligheder for udviklere, da det nye Windows-økosystem åbner op for in-app køb, og flere måder at kunne nå ud til kunderne på gennem Windows Store.

37e5539b306bb6578c694c322c09c571
Share

Om skribenten

Jeg står bag GearNYT, og har i mange år skrevet omkring teknologi på både mine egne blogs og for andre. Dagligt holder jeg jer læsere opdateret på alt det seneste inden for teknologi, sammen med mine øvrige skribenter. My Google+ Profile

0 comments
Sort: Newest | Oldest